Hösten har verkligen tagit grepp om oss nu, och lövens färger har skiftat till orange och ramlar så sakta mot marken.
AFTER WORK
Vi startar helgen med vår populära After Work, denna veckas tema är Österrike och då serverar vi
Gulaschsoppa – smetana – saltgurka
Schnitzel – potatissallad – gurksallad med dill & yoghurt – rårörda lingon
Käsekriner (korv) – sauerkraut – grönsallad – pretzels
Lunch & Fars Dag med dessertbuffé
Veckans fisk 285
Röding – Hollandaissesås – fräst grönkål – syltad silverlök – dillslungad potatis.
Veckans husman 195
Flankstek – klyftpotatis – Sauce Bearnaise – tomat- & löksallad – ruccola.
Varför inte lyxa till det och unna er vår dessertbuffé?
På fars dag erbjuder vi en härlig dessertbuffé för endast 95kr / person.
Där hittar ni både paj, kakor och desserter att njuta till kaffet.